Her kan du læse om Kulinarisk Vestjylland

 

 

HVORFOR KULINARISK VESTJYLLAND?

 

Kulinarisk Vestjylland har, siden etableringen i 2007 og frem til nu, stået for afholdelse af et årligt fødevaremarked, som efter 10 år er en veletableret begivenhed - der hvert år trækker mellem 25 og 40 udstillere og mellem 2.500 og 3.500 besøgende – og som også fortsat vil være en af hjørnestenene i foreningens aktiviteter og i den nye forretningsudvikling.

Målet for ”det nye” Kulinarisk Vestjylland er at samle områdets fødevareproducenter/-leverandører og i samarbejde med erhvervene at udvikle et salgs- og distributionscenter til gavn for de medvirkende
producenter, hoteller og restauranter, kantiner og offentlige køkkener og til glæde for forbrugere, turister og andre med interesse i lokale fødevarer.

Formen bliver – ud over det årlige fødevaremarked – at gennemføre en række aktiviteter med fokus på at promovere og synliggøre de mange fine råvarer, som er i nærområdet, i landbruget, i fiskeriet og hos vores
mange dygtige lokale producenter.

 

 

En verden af indtryk