Få dine produkter med på roadshow

Få dine produkter med på road-show!

 

   ../../../../../Desktop/Kulinarisk%20Vestjylland/Udstillingstrailer/Udstillingstrailer/IMG_0395.   ../../../../../Desktop/Kulinarisk%20Vestjylland/Udstillingstrailer/Udstillingstrailer/IMG_0401.  ../../../../../Desktop/Kulinarisk%20Vestjylland/Udstillingstrailer/Udstillingstrailer/IMG_0402.  

 

Som medlem af foreningen Kulinarisk Vestjylland (KV) har du mulighed for at få dine produkter vist og promoveret i Udstillings-Traileren og samtidig stiller vi pavilloner til rådighed, hvor du kan selv kan være til stede og afsætte dine produkter.

 

Vi kommer i løbet af året rundt til centerbyerne og til andre relevante arrangementer. Vi har nu været igang et års tid, og kan mærke der generelt er stor opmærksomhed, når vi stiller med vores eget lille fødevaremarked i form af Kulinarisk Karavanen. Det fungerer selvfølgelig allerbedst, jo flere producenter, der deltager!

 

Vi skal også gøre opmærksom på, at du har mulighed for at låne Udstillings-Traileren til egne arrangementer

 

 Vi håber, du finder konceptet interessant og du er meget velkommen til at kontakte Lisbeth på 5149 4817 eller Bjarne på 23306075 for yderligere information.

 

Sådan foregår det:

ü Roadshow med hele 'Kulinarisk Karavanen'  

ü KV og byen/arrangøren sørger for markedsføring bl.a. med navn på de virksomheder, som deltager og donerer smagsprøver

ü KV arbejder på pressedækning af konceptet

ü KV sørger for bemanding af Udstillings-Trailer og personlig promovering af varer 

ü KV sørger for udformning af informationsmateriale om, hvor varerne kan købes og deler det ud. Der må gerne være et tilbud vedhæftet

ü Mulighed for opbevaring af varer under køl

 

For at være med skal du:

ü Stille produkter gratis til rådighed for smagsprøver og hjælpe med information om varen. Vi forventer at kunne uddele smagsprøver til 150-300 personer per dag.