Få dine produkter med på roadshow

Få dine produkter med på road-show!

 

   ../../../../../Desktop/Kulinarisk%20Vestjylland/Udstillingstrailer/Udstillingstrailer/IMG_0395.   ../../../../../Desktop/Kulinarisk%20Vestjylland/Udstillingstrailer/Udstillingstrailer/IMG_0401.  ../../../../../Desktop/Kulinarisk%20Vestjylland/Udstillingstrailer/Udstillingstrailer/IMG_0402.

 

Med start i oktober kan vi tilbyde dig, som medlem af foreningen Kulinarisk Vestjylland (KV), at deltage i vores spændende efterårs/vinterkoncept med en rullende demovogn, som vil komme rundt til alle centerbyerne.

 

Og vi kan tilbyde:

ü Roadshow med demovogn i centerbyerne i RKSK 4. kvt. 2017

ü KV og byen sørger for markedsføring bl.a. med navn på de virksomheder, som donerer smagsprøver

ü KV arbejder på pressedækning af konceptet

ü KV sørger for bemanding af demovogn og personlig promovering af varer

ü KV sørger for udformning af informationsmateriale om, hvor varerne kan købes og deler det ud. Der må gerne være et tilbud vedhæftet

ü Mulighed for opbevaring af varer under køl
 

For at være med skal du:

ü Stille produkter gratis til rådighed for smagsprøver og hjælpe med information om varen. Vi forventer at kunne uddele smagsprøver til 150-300 personer per dag.

 

Vi håber, du finder konceptet interessant for din virksomhed og har lyst til at vise dine produkter frem i en ny og spændende sammenhæng. Du er meget velkommen til at kontakte Lisbeth på 5149 4817 eller Bjarne på 23306075 for yderligere information.