Event for medlemmer

 

Som medlem af Kulinarisk Vestjylland
er du også automatisk medlem af Erhvervsrådet - og dermed inviteret med til årets store begivenhed
- læs mere nedenstående...

 

 

 

 

 

 

Jan Gintberg og Anders Agger præsenterer
Tirsdag den 11. december blænder Erhvervsrådet op for årets store medlemsarrangement.

Arrangementet er kun for medlemmer af Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd men hver virksomhed får to billetter, så du er selvfølgelig velkommen til at tage en gæst med.
Igen i år bliver det Fødevare Park Skjern Enge, der med sine helt unikke rammer vil lægge tag til og er garant for en helt fantastisk madoplevelse aftenen igennem.


Jan Gintberg og Anders Agger: Ringkøbing-Skjern set inde- og udefra

Efter middagen får vi besøg af Jan Gintberg og Anders Agger der vil kaste et blik på Ringkøbing-Skjern set inde- og udefra… og de har deres meninger.
Anders Agger og Jan Gintberg tager dog hellere end gerne emner op, som Erhvervsrådets medlemmer syntes kunne være sjovt at få en mening om.
Det kan være alt fra kommunestridigheder, Holger Danske statuer, havvindmøller og til turisme, højspændsledninger osv. Anders Agger har selv opfordret til, at man spørger i øst og vest. Så lad os bare få nogle gode spørgsmål på banen.
Når du tilmelder dig arrangementet har du mulighed for at skrive et spørgsmål til Jan og Anders som de kan vælge at tage op under deres optræden. Hold dig endelig ikke tilbage.
Kan du slet ikke vente med at få lettet hjertet, kan du allerede nu sende dit spørgsmål på
 mhs@rserhverv.dk og vi vil fluks sende det videre til Jan og Anders.

Plads, plads, plads… og så ikke flere pladser
Der er masser af plads i Fødevareparken men den er alligevel begrænset, så skynd dig at sikre dig dine to pladser med det samme.
Der bliver rift om dem.

Du kan finde program og tilmelde dig lige her
___________________________________________________________________