Event for medlemmer

Center for Fødevareudvikling og Kulinarisk Vestjylland
inviterer til inspirationsaften med
MALLING MJØD
 

 

Sæt X i kalenderen

Torsdag d. 28. juni fra kl. 19.00 – 21.00 


Arrangementet afholdes i

Feldsingvej 3 – Borris – 6900 Skjern

 
 

De to Mjød-mænd Torben Mølgaard-Andersen og Michael Skjødt, vil på inspirerende vis fortælle om deres virksomhed 
Malling Mjød. 
 
Hvordan opstod ideen?
Hvorfor Mjød?
Hvad er deres største succes?
Hvilke udfordringer er de har stødt på undervejs?
Hvad er deres fremtidsdrømme for virksomheden?

 

Malling Mjød har – som de eneste i Danmark 
– specialiseret sig i tørre mjødtyper
 
 
En flaske Malling Mjød er mindst 1 år undervejs
Mjød har en holdbarhed på mindst 30 år
Uden kemikalier og sulfitter
De er tro mod deres "terroir"...
- urter og frugter udvælges vildt i det lokale område
omkring byen Malling
- honningen er lavet af lokale biavlere
Alt dette og meget mere får vi at vide torsdag d. 28. juni
 
Der er både tid til at stille spørgsmål
og smage på de gode sager...
 
 
Deltagelse koster Kr. 75,00 pr. person 
(Medlemmer af Kulinarisk Vestjylland gratis entre)
 
Tilmelding nødvendig, og kan ske til:
kis@rserhverv.dk eller til 23 30 60 59
senest d. 27/6
 
Vi byder også på kaffe, te, vand og hjemmebagt kage.
Butikken i Fødevarepark Skjern Enge er åben, så det vil også
være muligt, at handle lokale specialiteter denne aften.